Veckans blogg på Blogg.se

Fick ett mejl nu på förmiddagen med informationen att jag blivit utsedd till Veckans blogg på Blogg.se hur kul är inte det :) Intervjun kan ni läsa här eller så klickar ni bara på bilden här nedanför. Skulle precis skriva ett inlägg när mejlet damp ner i inkorgen. Det jag tänkte berätta för er är att jag har en härlig förväntansfull känsla i magen, det är mycket roligt inbokat nu närmaste veckorna, med midsommar, team träff med Add Ice Crem, en del jobb och jag har lyckats hamna i ett bra flow jobbmässigt som jag hoppas håller i sig, bokat in en dag i Skövde och ja det känns allmänt positivt just nu och så kom det här mejlet och då kände jag ännu mer positiva vibbar :) Hoppas ni har en lika positiv start på veckan! 
 
 

2 reaktioner på ”Veckans blogg på Blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.