#Positivstart

För mig är det viktigt att starta dagen på bästa sätt och min absoluta favorit start är att gå en morgonpromenad. Det behöver inte vara en lång promenad utan bara en liten bit så att jag får vakna till liv, får några minuter med mina egna tankar och väcka igång kroppen. Mina bästa tips för att komma igång med morgonpromenader är: 
  • Gör det enkelt, lägg fram sköna mjuka kläder som du kan dra på dig direkt så behöver du inte fundera på vad du ska ha på dig. 
  • Gå ut direkt så du inte hinner komma på några ursäkter
  • Skapa gärna en liten runda som du alltid går på vardagar exempelvis, då behöver du inte fundera på hur/var du ska gå och behöver inte känna någon stress eller funderingar och rundan blir lättare kravlös. Vi har tre olika rundor en på 20- en på 30- och en på 45 minuter och så varierar vi mellan vilket håll vi går rundorna och vilken vi tar utifrån vilken tid vi har till förfogande.
  • Försök välja en runda med mycket intryck, det gör att du kommer uppskatta din promenad och få variation på promenaden. 
  • Om du går själv, ha en bra låtlista eller en podd förberedd som du kan lyssna till mornar som du är riktigt segstartad att ha som sällskap som får dig glad. 
Hur gör ni för att få en positiv start på morgonen? Dela med er under #positivstart som mina bloggkollegor Victoria och Emma dragit igång, de kommer dela med sig av sina tips,pepp och uppmuntran under hela Juni, så gör det ni med! :) 

8 reaktioner på ”#Positivstart

  1. Men ja vilka braiga tips! För ett par år sen så gick jag ut på promenad varje vardagsmorgon innan jobbet. Satte klockan på fem och traskade ut. Jag vill så gärna komma in i de rutinerna igen och ska försöka göra det under semestern iaf. INNAN man och barn vaknar, haha. Tack igen och kram!

  2. Åh jag har startat min morgon vid 04.00 och önskar att jag kunnat gå en runda innan jobbet. men att gå innan 4 på morgonen känns läskigt ensam. Snart börjar jag nytt jobb och kommer kunna ta promenader innan jobbet. Ser fram emot att använda mig av dina tips och att få starta dagen såhär. Ha en bra dag!

    1. Å jag förstår det, jag hade också en period där jag började jobba klockan kvart i sex och då uteblev morgonpromenaderna för mig, cyklandet till jobbet på 15 minuter fick va min, start. Det är ju inte alltid det går att få in i sin vardag. Härligt att du kan få användning av tipsen nu med nytt jobb, lycka till och tack detsamm! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.