Midsommartur runt Runnsjön

Vi tog och bilade till Byle sent igår kväll, var framme strax efter elva. Därmed startade vi midsommarafton i sommarparadiset som bjöd på regn.. men det avtog allt mer så vid tio tiden blev det tillsist bara ett lätt duggregn. Så då gav jag mig ut på min årliga tur runt Runnsjön. Jag fick med mig Marko. Vi varvade promenaden med några kortare joggingsträckor, vi håller på och nöter lite löpteknik, så vi turas om att säga vi joggar fram till kröken eller vi joggar upp för backen. Perfekt sätt för att lära sig springa och vänja sig springa. Min kropp är dock väldigt sliten, mina baksida lår är så stela och strama att varje liten uppförslutning känns, men det var skönt att få röra på kroppen och få lite frisk luft som alltid efter match, kroppen behöver en smörjning ;)
Under turen runt Runnsjön så gav sig även regnet och sjön låg stilla och speglade naturen sådär magiskt fint. Min första promenad i Byle var runt Runnsjön, en vacker plats, en vacker runda och många fina minnen.
Här drar vi igång midsommarfirandet vid klockan tre, så ska fixa det sista och sen ha en trevlig eftermiddag och kväll i Byle. Hoppas att ni får en härlig dag! Glad midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.