Långpromenad i sommarvärme

Jag har intagit mina föräldrars hem och hänger här i helgen, sov rätt länge och hade en lugn morgon. Solen strålade så jag laddade telefonen med podcast vid lunch och gav mig ut på en långpromenad. Två timmars promenerande med ett stopp för några varv med höga knän i en trappa för att andan föll på. Försöker njuta så mycket som möjligt av mina lediga dagar och göra dagarna så fria som möjligt utan några tider att behöva passa eller måsten. Till en början var mina ögon riktigt irriterade av all pollen i luften (därav svullna ögon på bilderna), men det släppte efter lite under tiden tack och lov. Aldrig varit med om en sommar där jag reagerat så mycket på pollen som i år, så är inte riktigt van vid att det blir konsekvenser av att sova med öppet fönster… Bjuder på några bilder från min promenad, riktigt härligt väder inte för varmt och inte för kallt.
Ett favoritstråk att gå är vid Svartbäcken och broarna där.
Nyklippt gräs och blommande hagar gjorde mina ögon aningens svullna.

Men jag var glad ändå
Upp för backen/trappan, höga knän och snabba fötter
Trippa ner
För att sen springa upp igen
Tog vägen förbi Djulö allé också..
 
När jag kom hem så blev det att fortsätta njuta av det härliga vädret, åskan hängde i luften, men solen fortsatte att lysa så jag la mig i solstolen och åt det somrigaste jag vet nr 11 på vår #julikalender, jordubbar från mina föräldrars jordgubbsland.

6 reaktioner på ”Långpromenad i sommarvärme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.