Välkommen Augusti

Jag trodde att Juli skulle snigla sig fram eftersom Marko åkte iväg på semester i tre veckor, men tiden har flugit förbi! Juli gick i ett nafs och idag välkomnar vi Augusti. En rolig månad framför mig utifrån det jag vet än så länge, bland annat med lite nya inslag i mitt arbete, mer om det imorgon, men också en månad som jag startar med semester. Det ska bli skönt att få ladda upp batteriet, göra lite utflykter och ha en härlig vecka tillsammans med min andra hälft. Jag känner mig förväntansfull inför Augusti, lite som en nystart efter semestern, sitter i bakhuvudet att hösten är en nystart sen skolåren (slutet på augusti brukar innebära höstkänslor, även om det inte känns så nu). Hur känner ni inför Augusti?

4 reaktioner på ”Välkommen Augusti

  1. Just nu vill jag bara att semestern ska pågå i en evighet till, men håller med om att augusti känns som nystart, så snart är jag nog där. Jag jobbar ju i skola också så det är verkligen nystart just denna månad när skolan kommer igång igen med nytt läsår! :) Jag köper t.ex. alltid ny kalender i augusti istället för i januari som alla andra, det är aug som är det riktiga nyåret! :D

  2. Juli försvann verkligen i ett nafs! Och jag säger också välkommen till augusti! Skrev om det igår och hade liknande tankar. Nystartsmånad är verkligen känslan. Ska bli spännande att läsa om dina nya jobbgrejer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.