Blogglista

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
Grönsaker, kvarg, kyckling om inte i kylen så i frysen, ägg och mjölk eller mjölk är målet att alltid ha hemma, men det tar ibland slut lite för fort :O 
Fyra saker du inte kan vara utan?
Marko, skulle aldrig vilja vara utan honom, något att skriva eller rita på, naturen (älskar att vara ute på promenader, löpturer m.m) träningskläder (finns det något bättre?).
marko
(Ser ut som jag har en blåtira, men är bara sjukt trött (!), denna bild är från när Marko åkte på semester och vi tog en bild tidigt på morgonen precis innan avfärd)
Tre saker du inte kan äta?
Fisk och skaldjur på grund av min allergi. Ärtsoppa samt kokt korv (får kväljningar av kokt korv, har fått det sen jag var liten).
Två saker som gör dig glad?
Endorfinkickar från träning och aktivitet – älskar känslan efter en långpromenad, ett svettigt intervallpass och liknande.
intervall-i-backe
Naturupplevelser, skogspromenader, paddlingsutflykter, svamp- & bärplockning, häng ute på landet med vänner, ja det mesta som är naturnära och gärna i sällskap av fina människor:)
kanotkul
En sak du gör flera gånger i veckan?
Tappar bort mina nycklar! Jag är hopplös när det kommer till nycklar och står jämt och rotar i väskan, hallen, soffan, träningsväskan, jackfickor m,m. Har säkert spenderat ett år av mitt liv på att leta nycklar. ”Var är mina nycklar!?” Senast var i helgen då jag glömt nycklarna i Katrineholm och kommer på det hemma i Örebro, jo men vi tar en biltur tillbaka efter fotbollsmatchen bara för att det är kul.. (10 mil enkel väg) trött man kan bli på sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.