Friday – Veckans pepp

En hel vecka har passerat sen sist, dagarna har sprungit förbi. Förändringen som jag skrev om förra veckan är att jag valt att satsa på mitt företag vilket innebär att jag kommer sluta på Actic. Jag har några PT-kunder som jag ska köra ett tag till som bundit upp sig och önskat att köra med mig, men jag ska inte ta på mig något nytt utan endast avsluta dessa timmar. Det känns spännande att köra på helt med mitt egna och samtidigt så rätt. Det gäller att våga och nu testar jag och så får vi se vart det leder. Ni vet att jag har stora drömmar och jag kommer göra allt för att försöka nå dit. Hoppas att ni hänger med och följer min resa mot mina karriärmål. Försöker leva efter mitt motto och låter rädslan stå åt sidan. Det får bli veckans pepp – en favorit i repris. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.