Recept på Quesadillas

Ett annat inslag på mitt tapasbord i helgen var Quesadillas med ruccola och ost. Quesadillas är super smidigt att tillaga ändå gör jag det sjukt sällan. Jag åt det första gången när jag var i USA, då åt vi Quesadillas med kyckling. Denna gång blev det en lättare variant då det redan var en hel del matiga och köttiga inslag på bordet. Det är det smidiga med Quesadillas, du kan slänga på vad du vill eller har hemma, perfekt om du har rester som behöver ätas upp, men vill variera.
Det här behöver du:
Tortillabröd
Riven ost
Ruccola
Värm upp en stekpanna på medelvärme, lägg på ett tortillabröd som du lastar på med så mycket fyllning som du känner för. Lägg sedan på ett till tortillabröd. Låt värma i någon minut tills under sidan fått en härlig ljusbrun yta innan du vänder. När båda sidorna har en härlig gyllenbrun yta så delar du brödet i fyra delar och serverar. Servera gärna med en dipp. Jag hade min utsökta guacamole dipp som tillbehör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.