29. Ett mål jag missat

Jag vet ett mål, mitt nyårslöfte med att jag skulle klara 12 chins när året var slut, lära mig 1 för varje månad. Minns ni? Det gick enligt plan ganska länge ändå, började känna förtvivlan där när januari gick mot sitt slut och jag inte klarade en endaste, men så plötsligt gick det inte bara en gång utan två (se filmen) och jag tog mig till 4. I april tog det stopp, det berodde på två anledningar den första är ganska komisk. Jag hängde en kväll efter tandborstningen och tränade på mina chins, Marko får för sig att också hänga sig i stången och greppar tag bakom mig, någon sekund hänger vi båda där i stången och vips faller vi som stenar i golvet. Vår chinsstång lossnade och vi följde med ner i golvet (inget märkvärdigt med tanke på att vi tillsammans väger mer än 150 kg) men något snopna, men som tur var utan skador satt jag där i Markos famn på golvet.
Därefter satte vi aldrig upp stången igen för vi fick tag på ny lägenhet och då kändes det onödigt att sätta upp den igen när vi skulle flytta snart och här i nya lägenheten tog det länge innan den sattes upp och nu har den åkt ner igen då den lossnade när min bror var på besök (den har aldrig suttit speciellt bra i nya lägenheten, dörrkarmen är inte så bra) så när jag inte tränade varje dag så blev det svårt att nå målet och det föll lite ur glömska, men jag vet att om jag bara skulle ta tag i det skulle jag ju säkerligen kunna klara det med den planen jag hade för den fungerade ju riktigt bra och det kändes inte omöjligt på något vis. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.