Lediga dagar

Vi har startat igång ”semestern” här hemma. Så nära semester som jag kommer komma denna sommar i alla fall. Tre dagar på vift var riktigt härligt och gav skön semester känsla. Så skönt att koppla av, vi varvar dagarna med promenader, besök på gymmet och lyssnande på ljudböcker. Jag köpte en målarbok för vuxna som jag suttit och färglagt i samtidigt som jag lyssnat på ljudböcker. Har en lista på 12 böcker som jag vill hinna ta mig igenom under sommaren, har bockat av tre (älska ljudböcker) just nu är jag inne i en allmänbildningsfas och då passar ljudböcker mycket bättre för det blir enklare att ta in och dessutom kan jag pyssla samtidigt, vilket gör att jag känner att jag utnyttjar min lediga tid maximalt samtidigt som jag verkligen kan koncentrera mig på ljudet då jag kopplar bort allt annat när jag målar. 
 

4 reaktioner på ”Lediga dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.