Ny tandborste till jul? (Sponsrad Video)

Har ni sett den nya Oral-B reklamen på tv? Jag såg den här om dagen och tycker att det är så smart (den heter ju också smartseries). Den nya Bluetooth funktionen gör att du kan koppla upp din tandborste med en app i mobilen och se till att du får ordentligt borstade tänder. Den varnar om du borstar för hårt, om du behöver borsta mer någonstans och hur länge du borstat. Du programmerar den helt enkelt efter dina behov. Den påminner till och med om att byta borsthuvud och använda tandtråd. Jag som tycker om att mäta och analysera mina beteenden och mönster går igång på sådant här, precis som på pulsklockor, sömnappar och stegräknare. En liten statistiknörd bor det nog inom mig, i alla fall när jag själv kan utläsa svaren enkelt och dra slutsatser. Jag skulle nog också behöva en sådan tandborste då jag har en tendens att göra annat samtidigt som jag borstar tänderna och ibland kommer på mig själv med att inte minnas om jag redan borstat de övre tänderna eller inte… Kanske ett tips nu i juletider att köpa en ny eltandborste till någon du tycker om eller till dig själv?

Jag och Marko fick en Oral-B tandborste förra julen och det är en uppskattad julklapp här hemma. Tänderna känns så mycket renare med eltandborste. För mig är god munhälsa viktigt inte bara för att jag avskyr dålig andedräkt utan även för att en god tandhälsa även är bra för den allmänna hälsan. Det finns inte på kartan att jag skulle gå utanför dörren utan att ha borstat tänderna. Om du inte sett reklamen så finns ett klipp här nedanför.

I samarbete med Oral-B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.