Min julklapp till er

Hej i juletider. Jag och Marko har rest hem till mina föräldrar för att fira jul och myst in oss i huset. Här är julstämningen på topp. Så vad passar inte bättre än att dela med mig av julstämningen till er? Nu i juletider är det många gym som är stängda, man kanske är på resande fot och inget gym har i närheten så då är det ju toppen att ha lite övningar att köra hemma eller där man är? Därför bjuder jag här i ett samlat inlägg på alla mina övningsvideos jag gjort genom åren (inte så många) så får ni lite inspiration till övningar att köra om träningssuget sätter in. Och kommer ni dessutom på att ni verkligen vill ta tag i er träning eller få en motivationskick i er träning eller ge till någon annan? Så bjuder jag endart idag den 23:e december på 20% på PT-timmar eller ett träningsprogram. Ordinarie priser hittar ni här. Tar del av erbjudandet gör du genom att skicka iväg ett mejl till info@reachyourgoal.se och märker det med julklapp och skriver vilken form av träningshjälp du är sugen på. 
 
Vill ni ta del av fler julklappar så vet jag att Anna och Charlotta också bjuder på julklappar idag! 
 
Ha en toppen kväll och hoppas att ni får en riktigt God Jul var ni än befinner er! Varma galna kramar från mig! 
Galet bra erbjudande, får se om vi är lika tokiga imorgon jag och syrran. 
 
 
 
 
 

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.