Kaos i huvudet

Just nu är jag så där övertaggad på livet. Ni vet när man bara vill göra ALLT och helst på en gång. Det känns härligt att jag har så mycket idéer och mål, men samtidigt frustrerande att inte kunna göra allt NU helst igår. Eftersom jag vill göra så otroligt mycket är det svårt också att prioritera och bestämma sig för vad jag ska försöka göra och uppnå först (inget säger ju att jag inte skulle kunna göra allt). Bland annat är jag sjukt sugen på att resa typ överallt, Florida, San Francisco, Texas, Los Angeles, New York, Chicago, Gran Canyon, Kroatien, Holland, Australien, London, Maldiverna, Grekland och så vidare.
 
Sen är det frågan om var jag vill bo, ena stunden vill jag bo i svensk skärgård med havet som granne och jobba som jag gör nu ungefär, men skulle också kunna tänka mig bo på en stor gård och ha ett gym där i typ en gammal lada eller annan stor byggnad. Driva ett helt hälsohem där jag fick ta hand om andra, hjälpa till att hitta balans i livet och så vidare. Eller bo i Kroatien, lära mig språket, ha träningsresor och hjälpa människor att stressa ner, leva enkelt med närodlat och njuta av livets enkelhet. Sen såg jag en dokumentär om övervikten i USA och då väcktes min gamla dröm om att flytta dit och hjälpa till där med att skapa hälsosamma vanor, hitta träningsglädje och så vidare. Sen finns det ett antal till drömmar och funderingar på vad jag ska göra. Ja som ni förstår just nu är det kaos i huvudet av alla drömmar som slåss inom mig. Vilken ska jag satsa på? Vilken känns absolut roligast? Vad vill jag? 
 

2 reaktioner på ”Kaos i huvudet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.