Kvällspromenad

 Dagens schema har bestått av genomgång av olika tester både för fältmiljö och i idrottslabbet, intressant även om det här med tester är något jag känner att jag har ganska bra koll på. Det finns alltid små detaljer som man glömt bort eller nya infallsvinklar och problematiseringar eller förtydligande. Dagen avslutades med en föreläsning om antidoping och sen blev det middag. Jag kom hit till Bosön igår precis vid solnedgången och redan då bestämde jag mig för att jag skulle passa på att gå en promenad i den här underbara miljön efter dagens aktiviteter.  
 
Det är så fint här att jag kommer ha ett överfyllt minneskort och dator när jag åker härifrån, eller ne inte riktigt, men som jag fotat idag. Sen satte jag mig en stund på klipporna och lyssnade på vågorna och fick rysningar i hela kroppen av naturen. Ja jag är lite kär i naturen. Önskar att jag var en mästerfotograf som lyckats fånga känslan på bild, men några bilder som nästan gör rättvisa av det vackra har jag valt ut från kvällens samling. 
Lägg märke till vattenpölen som är formad som ett hjärta, jag såg inte det fören jag tittade igenom bilderna på datorn. Så vackert! 
När jag kom tillbaka till mitt rum så drog jag igenom Corepasset, det fick bli dagens träning förutom lite fystester under dagen då, men de var inte så betungande (fystesterna alltså, corepasset är blytung). Ha en fortsatt fin kväll! 

6 reaktioner på ”Kvällspromenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.