Dags att öka innehållet i kunskapsbanken

Imorgon är det dags, då drar Fystränarutbildningen på Bosön igång. Åker upp till Stockholm ikväll för att hänga med min bästa vän Anna, tycker det blir en kanon kombo, utbildning och hinna umgås lite med min fina vän :) Jag har tittat igenom åhörarkopiorna för dagarnas föreläsningar och det kommer bli tre intressanta och inspirerande dagar det är jag säker på. Ska bli roligt att få lära sig mer om det här roliga med träning och fysträning, riktigt pepp att få komma hem sen och få utöva den nya kunskapen i mitt jobb, mycket roligare att jobba samtidigt som utbildning har jag tänkt på sen jag började som fystränare. Det blir så mycket roligare att få testa och se att det som lärs i teorin fungerar i praktiken och att få användning av allt som lärs och känna att man har koll på riktigt. Verkligen att rekommendera att jobba lite på sidan av inom det som man utbildar sig till om man har möjlighet, det leder till ett djupare lärande är min erfarenhet i alla fall plus att studierna blir ännu roligare. 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.