Utbildning 100% ren hårdträning

Måndag och veckan fick starta med en heldagsutbildning. För att actic kompassen ska få fortsätta vara ett cerifierat gym inom 100% ren hårdträning så behövde någon/några från anläggningen gå utbildningen så jag Emma och Daniel anmälde oss som frivilliga. En del intressant och en hel del som jag redan har koll på, men något nytt lär man sig alltid och dessutom så fräschade jag upp minnet. Dock ovant att sitta ner en hel dag och lyssna, en utmaning i sig, kände mig rastlös innan det ens gått en timme.. Nu på kvällen blev det fysträning i vanlig ordning med hovet och sen hem och slänga i sig lite mat. Ska planera morgondagens träningar med mina kunder och sen krypa till sängs börjar redan klockan sju imorgon, har man morgonpigga kunder så har man ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.