Några timmar senare

Wiho jag är klar med min uppgift, denna morgon hade jag tre sidor (trodde jag hade fyra) men nu har jag 13 sidor arbete att lämna in och jag ska kunna ta helg imorgon vid lunch! Vad hände? Jo motivationen till att kunna ta en långhelg fick min hjärna att orka jobba riktigt fokuserat och jag kan säga att mellan klockan elva och fem idag hade jag ett riktigt flow och sen är det envishet som fått mig att fortsätta efter en liten matpaus. Imorgon ska jag med pigga ögon titta igenom och korrekturläsa mitt arbete och sen är det en muntlig grupp-presentation som vi ska genomför och klockan 12.00 kan jag ta helg och invänta den nya terminstarten på måndag. Nu är jag riktigt nöjd med mig själv, men funderar lite på varför tog jag inte tag i det här tidigare, så svårt var det ju inte? 
Nu känner jag mig lika glad som jag gjorde när den här bilden togs, ser inte lika glamorös ut nu efter en hel dag framför datorn och med näsan i böckerna.. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.