Hipp hipp hurra på din 20 års dag!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min lillasysters 20-års dag! Så grattis till dig syster och hoppas att barnen är snälla mot dig idag ;) Känns ju lite smått otroligt att Sanna fyller 20, jag är ju 20..någonting, jag har slutat räkna min ålder där någonstans, det där med ålder var viktigt fram till 20, nu känns det inte lika viktigt längre. Tänk att när man var liten önskade man att tiden skulle gå snabbare, men nu önskar man att det skulle kunna gå lite långsammare, hur som så önskar jag Sanna en underbar dag, 20 är ändå värt att fira, synd bara att det är 21 som gäller i USA så det blir ett till ”mellanår” för Sanna därborta ;P 
 
Eftersom det är Sannas födelsedag tycker jag att ni kan klicka in på hennes blogg och skriva Grattis till henne så hon får lite Sverige känsla borta i USA och får vakna upp med massor av grattis hälsningar dagen till ära! Eller så klickar ni bara på bilden här nedanför ;) 
 
 

2 reaktioner på ”Hipp hipp hurra på din 20 års dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.