Att få jobba med sitt drömyrke

Känslan när man gör det man älskar är oslagbar. Att få komma hem en fredag och känna att man har världens roligaste jobb är nog den bästa känslan, att känna att man hittat helt rätt, jag är lyckligt lottad som har det perfekta jobbet för mig. Att se utveckling, få jobba med att hjälpa andra att utveckla sin fysik är verkligen vad jag vill jobba med och det känns så härligt när jag får komma hem med en så här härligt go känsla. Sista träningen i Tybblelund förra veckan gav mig samma härliga känsla och då får jag nypa mig i armen och påminna mig om att jag faktiskt jobbar med mitt drömyrke. Det känns inte ens som jobb, tiden springer förbi och jag blir alltid lika paff när klockan tickat iväg, jag hoppas innerligt att jag alltid kommer att få ha den här glöden och glädjen i mitt jobb för det ger mig massor av energi och får mig att vilja utvecklas och lära mig ännu mer. 
 

2 reaktioner på ”Att få jobba med sitt drömyrke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.