Plugg, jobb och träning

Hoho nu är det fullt upp, heldag i skolan i måndags för att förbereda för en presentation och sen redovisningar hela eftermiddagen, sen träna på kvällen. Igår och idag har det varit uppstigning 05:20 för att ta bussen till jobbet 05:50 för att hoppa in och jobba lite på IL två heldagar med jobb, träning efter jobbet igår gymmet (som jag längtat!) och idag fotboll och den lilla tid som blir över går till att läsa lite på min artikel. Imorgon kommer det bli hårdplugg inför fredagens seminarium. Ingen rast ingen ro, men jag känner faktiskt mig bara glad med livet (lite skönt att veta att jag inte jobbar imorgon och kan sova lite längre) men det här med att variera jobb och plugg känns än så länge som en ganska skön variation. Lagom att jobba lite då och då och plugga och träna den andra tiden! 
Sugen på att unna mig en morgonpromenad imorgon, var några dagar sen sist. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.