Tyngdlyftarutbildning dag 1

Helt mör och trött i hela kroppen och slutkört i huvudet. Massor av information, teknik och rörelser att ta in idag. Riktigt rolig och lärorik dag, ser fram emot morgondagen med lite skräckblandad förtjusning eftersom jag redan är så trött i kroppen och bävar lite för hur kroppen kommer att kännas i morgon, min rygg är en svag länk och min svank måste tränas bort! Jag hoppas på att lite löpning i kväll (fysträning med fotbollslaget) ska släppa upp lite spänningar och mjuka upp kroppen, får väl se om det hjälper. 
Idag har fokus legat på att lära in sig de olika stegen och faserna i ryck och stöt. På slutet blev det väldigt rörigt och det blev ryck i stöten och armar hit och dit, men det är ju så när man börjar bli trött så är det svårt att upprätthålla samma fokus. Imorgon ska vi lära oss mer och bland annat lära oss att lära ut, så att vi kan instruera andra. Praktiska moment är mina favoriter, önskar bara att man kunde lära sig i praktiken lite snabbare, men tålamod och nöta på så ska jag också kunna lära mig tekniken :)
 

10 reaktioner på ”Tyngdlyftarutbildning dag 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.