Inte att rekommendera

Ofta rekommenderas bara det som är bra så jag tänkte göra tvärtom och inte rekommendera något. I början av året beställde jag hem proteinpulver bland annat från fitnessguru. Jag beställde hem vanilj/skogsbär och det är det vidrigaste proteinpulvret som jag någonsin smakat. Förutom att det är riktigt vidrig smak (enligt mig) så löser det sig jätte dåligt också, hur mycket jag än skakar så är det alltid kvar klumpar av pulver vilket inte gör smakupplevelsen bättre. Jag kan inte dricka utan att få kväljningar utav smaken!
 
Dock ska fitnessguru ha plug för att det var snabb leverans och att man fick med en skopa till pulvret, minus är smaken och att det löser sig dåligt. På grund utav min dåliga smakupplevelse så har jag inte beställt något mer från fitnessguru, jag håller mig till Fit and smart och snor lite av Markos från SmartSupps som båda löser sig bra så att det inte blir klumpar kvar. Plus att smakupplevelsen är mycket bättre :) 
 
Jag vet många som tycker om andra smaker från Fitnessguru, men jag har inte smakat någon annan smak (eller de läskiga nudlarna som man fick med, 0 kalorier fick mig att inse att det är något du stoppar i dig som  ”sväller i magen och skapar mättnadskänsla” fick åka i soporna, tycker bättre om riktig mat), så de kan jag inte uttala mig om, men jag rekommendrar inte vanilj/skogsbär som smak (vet andra som inte heller gillat den smaken, men googlar man så ÄLSKAR alla den smaken haha så alla tycker inte som mig). 

6 reaktioner på ”Inte att rekommendera

    1. För vanliga motionärer/sådana som tränar 3-4 gånger i veckan finns det egentligen inte något behov utav protein tillskott, det räcker gott och väl med att se till att få i sig det via maten. Däremot om man vill bygga muskler så är proteinpulver bra för att det är lätt att få i sig direkt efter träning och det har visat sig att intag av protein direkt efter avslutad träning ger en snabbare proteinsyntes (proteinsyntesen är viktig vid uppbyggnad utav muskelmassa och därmed får du bättre resultat utav din träning). Men självklart kan man inta vilken form utav protein som helst efter avslutad träning inte ett måste att det behöver vara i form av proteinpulver :) För att bygga muskler behövs ett högre proteinintag och då kan det vara lätt att komplettera maten med en shake proteinpulver, men det går som sagt lika bra att inta via maten :)

    1. Har jag faktiskt inte provat kanske jag ska göra kan ju knappast bli värre :P Tack för tipset, kan rekommendera fit and smart och blanda med mjölk hur gott som helst och ingen dålig eftersmak :)

  1. Haha, jag tyckte den var riktigt god förut men nu är jag inne på tredje burken och den blir bara äckligare och äckligare. Ska få slut på den, så får det bli något annat nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.