En lugn stund

Ibland när jag bara vill ta det lugnt och låta hjärnan vila från alla måsten, då brukar jag köpa en tidning som jag kan bläddra i. Igår blev den tidningen Hälsa & Fitness. Skönt att bara ha något att bläddra i och slö läsa en lördag. Mestadels är jag intresserad av att titta på bilderna inte så mycket av texten kom jag på igår när jag bläddrade, hur som helst var det avkopplande att bläddra lite och släppa allt annat för en stund och det fick mig pepp inför kvällsträningen, vilket alltid är bra.
 
Nu ska jag iväg och plugga lite med Emma, sen ikväll så är det teknikträning för fotbollstjejerna, gå igenom tekniken på några basövningar som vi kommer köra mycket i vinter så att dem ska få ut så mycket som möjligt av träningen sen under resten av försäsongen. Får se om jag även kan lyckas klämma in lite träning för mig själv också, det visar sig beror på hur effektiv jag är med pluggandet ;)
 
 
 
 

2 reaktioner på ”En lugn stund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.