Bananpannkakor

 
Ledig dag innebar att jag slog på stort med Bananpannkakor till frukost. Det är så enkelt så gott och känns väldigt lyxigt att äta till frukost, blev såklart med favorit tillbehöret frysta blåbär som jag strör över de första pannkakorna så att det hinner smälta och bli perfekta tills alla pannkakorna är klara. Till mina pannkakor njöt jag av en kopp te. Vilken härlig start på dagen!
 
Dagens recepet: 
 
1 Banan
2 ägg
Olivolja att steka i
 
Mosa bananen och vispa ihop med två ägg (eventuellt tre ägg om du vill ha ännu mer mättnad) stek små plättar på precis under max värme (jag har 5 av 6 på min platta), servera med tillbehör exemplevis bär, vaniljkvarg, sylt eller vad du nu föredrar. Super smidigt, gott och enkelt. Perfekt uppladdning med bra fetter, bra med protein och kolhydrater från bananen. 
 
 
 
 

7 reaktioner på ”Bananpannkakor

    1. Jag tror min platta är ganska svag från början så jag har ganska "hög" värme, men man lär sig ju sina egna plattor och får testa sig fram till att få de godaste, börjar bli expert på att veta exakt när jag ska vända för att få perfekt konsistens (enligt mig) ;) Ett tecken på att man kanske äter det lite för ofta :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.