Ur fas

Jag känner mig lite ur fas, vet inte om det är pollen som gör mig helt tung och tjock i huvudet eller vad det är, tjockt i näsan har det i alla fall blivit, men oj så härligt det är med all grönska. Förra veckan var en bra sådan, åkte till Katrineholm på torsdagen, solade i trädgården med Sanna och Katten som sällskap, besökte Tony och Malins hus med Marko för att se hur det går med renoveringen och på fredagen så var jag ut till Camillas stuga tillsammans med en bunt andra tjejer, vi hade det super trevligt med kubb, grillning, badtunna och årets första dopp (12 grader kallt! otroligt ändå att badkrukan i mig blev besegrad) jag fick lämna sällskapet lite tidigare då jag och Marko åkte till Örebro på kvällen eftersom bortamatch väntade för mig på lördag, med tidig avfärd mot Torsby (nästan i Norge). Här kan ni se lite fina bilder från fredagskvällen, verkligen en idyllisk kväll. 
 
Nu ska jag kila iväg till skolan och knåpa ihop en power-point presentation med min grupp. Jag hoppas att jag snart är mitt gamla vanliga energifyllda jag, det finns så mycket som cirkulerar i min hjärna som jag vill få ut, men ingen energi. Jag håller tummarna, på återseende. Hoppas alla ni mår toppen! 
 
Börjat komma igång med mina morgonpromenader nu igen när värmen har dykt upp och grönskan är tillbaka, så skönt att få vakna till liv i naturen med solen och friskluft tidigt på morgonen! Som jag saknat det! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.