Tränarkväll med grill och chill

 I fredags efter tentan var vi några tränare som samlades och grillade uppe vid grankottarna (studentområde). Min klass och klassen under oss hade tenta så vi firade en helgs ledighet från plugg med god mat och dricka. När det blev lite kallt ute så gick vi in till Louise och tittade på hockey och hade det trevligt. Tyvärr så fick jag migrän efter tentan, tredje gången nu i vår som jag haft migrän (insett nu att det inte är vanlig huvudvärk utan migrän som drabbat mig). Jag kom hem vid elva och stupade i säng och klev bara upp för att ta en värktablett och en vattenflaska in på rummet och starta tv:n för att kunna lyssna på något (kunde inte röra på huvudet eller ha ögonen öppna då det gjorde allt värre) lyssna till tv:n går bra vilket är skönt, blir så tråkigt att bara ligga och blunda när man inte kan sova mer. Läste lite om migrän och det är visst vanligt att man får det när spänningar släpps om man varit stressad och jag stressade upp mig väldigt mycket inför tentan och sov väldigt lite sista natten och huvudvärken dök upp bara en halvtimme efter att jag skrivit klart tentan så jag är ju väldigt medveten om vad som orsakade huvudvärken. 
 
  

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.