Personligt rekord

Nu är jag tillbaka, förra veckan bestod som sagt utav plugg från morgon till kväll varje dag och hur tentan gick vet jag inte, blackout, kanske klarade kanske inte, men jag känner i alla fall att om det blir omtenta så sätter jag den utan problem för nu förstår jag vad läraren ville att vi skulle ha för kunskap och jag känner att jag har bättre koll på vad som ska läsas in.  
 
Jag åkte till Katrineholm efter seriepremiären förra Söndagen för att inte kunna hitta på ursäkter som att göra storkok, städa lägenheten eller besöka gymmet istället för att plugga inför tentan. Så på Valborgsmässoafton blev det studier 7-16 och sen lite träning. Tanken var att jag och Marko skulle gymma, men han var tvungen att jobba över så då drog jag ut på en löprunda. Sämsta förberedelsena (ätit för gym, inte löpning), men jag sprang så jäkla bra trotts att jag fick håll efter fem minuter. Det blåste riktigt rejält och första halvan hade jag sidovind och medvind, andra halvan hade jag sidovind och motvind. Det gick undan med medvinden ja jäklar vad jag flög fram, pulsen vandrade mellan 160-175 10-15 minuter in i löpningen och sista fem minutrarna gick jag inte under 180 i puls (90% av maxpuls). Jag sprang 4km på 19 minuter! Nytt personligt rekord, med håll och motvinden på slutet! Var så jäkla stolt över mig själv när jag kom fram, och så trött, mådde nästan illa och fick stå och flåsa dubbelvikt en stund. Den löpturen levde jag sedan på resten av veckan vill jag lova! :) 
 
 

 Glömde att stänga av pulsklockan när jag kom fram (vilket jag tycker är lite synd hade velat se hur många sekunder över 19 minuter jag var, tror det var 19.24) var så jäkla trött. Avarage blir lite missvisande också på grund av det eftersom jag kom ner i puls väldigt fort, men kan tänka mig att det låg någonstans mellan 165-170 eftersom jag låg där de gånger jag tittade utom på slutet.
 
Lycklig tjej i blåsten. Röd om kinderna och svettig precis som man ska vara efter att ha sprungit skiten ur sig. 
Känns skönt att konditionen är bra, för 21 Maj ska jag springa vårruset (första gången någonsin som jag springer ett lopp) tillsammans med några andra tränartjejer och då vill man ju inte ha dålig kondis ;) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.