Fredagsjogg i kvällssolen

Tog mig ut i kvällssolen och en runda i markaspåret, härligt att kunna springa i shorts och t-shirt! Det jag inte riktigt räknat med var alla små flugor, svalde ett antal, hade ett antal i ögonvrån och några som drunknat i svetten i pannan när jag kom hem (fick springa och blunda genom moln av knott/småflugor) och när jag var längst bort på sträckan så blev jag jätte nödig! Försökte stanna i skogen, men det var galet med mygg hade fem på armen direkt plus ett antal i ansiktet så gav upp den tanken och sprang vidare istället.. haha hatar när man blir nödig på löprundan.. Fick bli hissen när jag kom fram och sen springa in på toa. Svettig och nöjd över 4,5km i ett skönt tempo och det var framförallt skönt för träningsvärken i benen att skaka loss lite :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.