Kom igen nu magen

Dagsformen på magen är som ovan när jag spänner mig och har lite pump från träningen! Betydligt plattare än för ett år sen, men jag vill få fram de där rutorna, men de vill liksom inte säga hej ännu. Jag kan känna dem så jag vet ju att de gömmer sig där bakom och strecket i mitten tycker jag har blivit lite tydligare så det går ju att ana att de är pågång (eller inbillar jag mig bara?). Det är fortfarande några månader kvar till sommaren så jag har tid på mig och jag tvivlar inte på att jag ska lyckas. Jag tror på mina nya magövningarna också, mina magmuskler känner sig mycket tröttare efter dagens pass plus att tiden kortas ner då dessa övningar är effektivare, (körde 200 situps i förra passet 100 raka och 100 sneda så det tog ju sin lilla tid, men körde dem oftast i ett set), det känns bra med att jag bytt gym, det ger mig så mycket mer möjligheter att få till roliga och effektiva träningspass :) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.