En hemmakväll

Hejsan hoppsan, känns konstigt att faktiskt vara själv hemma en vardagskväll, ovanligt och ganska skönt att bara rå om sig själv. Bestämde mig för att inte träna ikväll, bestämde det för ganska länge sedan, att jag dessutom inte ens har 20kr att betala träningen med är en ursäkt jag passat på att utnyttja. Det fungerade sådär, flera har erbjudit sig betala kvällens friskispass åt mig (så snälla lagkamrater!) och det har fått mig att tvivla, men så kände jag att -Nej jag tycker inte att box är kul så det är bättre att jag är hemma och tar hand om mig själv än gör något som jag ändå inte har lust med. Så därför är jag nöjd och hemma denna kväll, ångrar mig INTE ett dugg! :) 
 
När jag skrev hemmakväll blev jag supersugen på lösgodis från Hemmakväll (bästa utbudet i stan!) åå så gott det skulle vara, men bara en vecka kvar till påsk :) Kanske ska vara dit och köpa med mig en påse innan jag åker hem till Katrineholm över påsk. Kommer att få ett påsklov i år, ett riktigt sådant! Som tur är så är påsken mellan två kurser, vilket innebär att denna kurs slutar nästa vecka på torsdag (inlämning torsdag, sista schemalagda dag onsdag) och nästa kurs börjar efter påsk på tisdagen och eftersom jag inte har någon kurs som släpar så kommer jag kunna vara helt ledig i fem dagar! Underbart!
 
Nu är det en hel del att göra studiemässigt, började på skriftliga examinationsdelen idag och det gick riktigt bra, en tredjedel färdigskriven så det känns riktigt skönt! Imorgon fortsätter skrivandet och förhoppningsvis är vi klara på måndag så att det efter sista schemalagda momentet på onsdag bara är att träna ett pass och sen åka till Katrineholm. Det är vad vi sattsar på jag och Louise och jag tror att vi klarar det med bravur! :) 
 
Nu ska jag göra scones och dricka te! Mys! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.