Friday I´m in love!

Halv sju cyklade jag hemifrån till gymmet denna morgon. Kunde inte somna om efter att Marko åkt så då bestämde jag mig för att åka iväg och träna istället. Kändes ganska skönt att ha tränat, varit på föreläsning och veckohandlat innan lunch. Vilken härlig start! Vad kvällen har att bjuda på vet jag inte riktigt, Marko kommer hit, jag har ingen fotbollsträning då det är turnering på planen vi brukar träna på, så en hel fri fredagkväll ska vi försöka fylla upp. Jag ska strax börja med middagen, fläskfilé, med favoritsås och grönsaker i ugn! Smarrigt värre!  
 
Veckorna springer förbi, det är helt galet att det redan är fredag! Älskar helgerna när jag har sällskap :) 

Pigg och glad, med en god proteinshake i handen färdigtränad kl 8, härlig start på morgonen! 1h 15 minuters träning, mage och rygg! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.