Fotboll som träningsform

Fotboll är den roligaste konditionsträningen enligt mig. Jag tänker inte ens på att jag gör intervallträning utan jag springer bara omkring och jagar den där bollen. Utan att ens tänka på att jag faktiskt tränar så får jag riktigt bra konditionsträning och att kunna träna kondition på ett roligt sätt måste ju vara det bästa som finns :) Jag har nu haft min pulsklocka på några fotbollsträningar och det är alltid roligt att titta efteråt hur högt maxpulsen gått.

I fredags spelade vi match hela träningen och då fick jag upp pulsen en del, efteråt blev det återhämtnings mat och då blev det bland annat mango som är så sjukt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.