Det sitter i huvudet

Hur fan kunde jag tycka att det var en smart idé att cykla till polishuset tänkte jag när jag cyklade dit. Det ligger verkligen evigheter bort, trampade och trampade och tillsist var jag framme flåsig som en gris och håret på sniskan (som jag fixat för det där jäkla kortet) två minuter tog det ungefär och 350kr för ett sketet pass, men vad ska man göra bara att ta fram plånkan och betala. Blev nog inte mycket snyggare på det nya kortet röd om näsan, håret spretade åt alla håll och rosiga kinder (fanns inte ens en spegel så att jag kunde försöka få håret under kontroll). Det värsta är att jag måste dit sen och hämta ut passet och jag orkar inte cykla dit, men troligtvis orkar jag inte heller sitta på en buss i 25 minuter dit och sen åka i 25 minuter tillbaka direkt (så antagligen kommer jag svära lika mycket åt mig själv nästa gång också, men jag är alltid nöjd med mig själv när jag väl är hemma så det gäller ju bara att ta sig ann de negativa tankarna). Hemvägen tog jag i två delar iaf cyklade till gymmet och körde kondition i 1h innan jag cyklade hem. 
 
Innan jag cyklade iväg så var mitt håret riktigt fint stylat, fick till lockarna och volymen riktigt bra. 
 
Idag mår jag i övrigt väldigt bra, eller jag mår väldigt bra väldigt ofta nu för tiden. Jag är nöjd med min utbildning, trivs med träningen, nöjd med mig själv, nöjd med det mesta helt enkelt och jag har en härlig känsla allt som oftast i kroppen. Jag tycker att vi alla borde bli bättre på att säga till oss själva att vi är duktiga och bra. Jag säger det väldigt ofta till mig själv nuförtiden och det får mig faktiskt att må bättre. Efter ett träningspass så är jag stolt över mig själv, efter att ha städat lägenheten så berömer jag mig själv eller när jag gör klart ett arbete till skolan. Så beröm er själva, var nöjda med era prestationer det är så mycket roligare att gå runt med en må bra känsla i kroppen istället för att hela tiden stressa mot nästa grej och aldrig reflektera över det man faktiskt gjort. 
 
Ta hand om er! Ha en glad dag! Nu tillbaks till studierna.. försöker peppa mig själv med hur nöjd jag kommer vara när jag är klar ;) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.