5 träningspass senare

Galen träningsdag, 5 träningspass har jag kört idag, ja ni läser rätt. Det är så det kan bli när man läser på tränarprogrammet och examination i att lägga upp ett träningspass inriktat mot hälsa och äldre står på schemat. (Vi har själva önskat att ha examinationen på två dagar istället för tre för att få vara lediga på torsdag).  Fyra träningspass i skolan och sen drog jag och Louise till gymmet och tränade mage/rygg. Imorgon väntar 3 till träningspass i skolan innan jag tar ett välförtjänt påsklov och åker mot Katrineholm! :) Skönt att själv ha genomfört examinationen, vi hade planerat ett cirkelpass som klassen fick genomföra, det var 3st cirkelpass med vårat inräknat, ett judopass och ett stavgångspass så lite variation på träningen i alla fall och variation på intensitet, några lugnare och några tyngre. 
 
 Laddade upp med en celsius innan gymträningen idag, hjälpte riktigt bra idag, bättre än på länge (kroppen vänjer sig snabbt vid koffeinkicken om man använder för ofta), trodde att det skulle bli ett skit pass, men när jag väl kom igång så var det som om en ny Erika klev fram. Jag har blivit så otroligt mycket starkare mentalt senaste året (inte fel att läsa flera kurser inom idrottspsykologi, det kommer till användning i det egna livet), största skillnaden är när det kommer till löpning (vem hade kunnat tro att jag skulle orka ligga först mellan varven i klungan och sätta tempot när fotbollslaget tränar? inte jag iaf!) det är så skönt att kunna ta kontroll över tankarna och spräcka de mentala spärrarna det är sådant som motiverar och driver mig, att ständigt utvecklas! 
 
När jag kom hem vid halv sju (8-18.30 var jag borta från lägenheten, lång dag) så gjorde jag en stor nachotallrik! Har haft carvings på nachotallrik sen i söndags så det var den bästa belöningen som jag kunde tänka mig. Så himla gott! Nu är jag rätt mör i kroppen och tänker bara titta på tv resten av kvällen, kanske måste packa lite också, men inget mer ansträngande idag ;) Hoppas ni haft en fin dag! 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.