Sommarlovet är påbörjat

Idag skickade jag in min labbrapport, skrev klart den igår, men bad om en korrekturläsning av mamma innan jag skickade in den, alltid bra när man inte har rättstavningsprogram på datorn ;) Nu kan jag i alla fall känna att det är sommarlov och andas ut tills jag börjar jobba på måndag ;) 
 
Eftersom jag och Marko inte kommer ha någon semester ihop i år, eftersom jag ska jobba hela sommaren så hade vi lite minisemester igår, en tripp till Söderköping där vi åt lunch och glass och strosade runt på gatorna i värmen, inte fel alls. Sen åkte vi och strosade lite i butiker i Norrköping och jag fick med mig nya tygskor och en tröja hem. När vi kom hem la vi oss i solen och jag somnade till en stund innan vi bestämde oss för att ha picknick så iväg och köpa lite smått och gott och åka iväg och ha det mysigt i kvällssolen. Verkligen en härlig sommardag som vi utnyttjade till max :) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.