Lata dagar i solen

Under helgen tog jag vara på min ledighet och njöt av solskenet vilket var riktigt skönt och behövligt ! :)

Nu är min hjärna på högvarv, har lärt mig växeln så sitter i den själv stundtals, har inte fått mina inloggningsuppgifter ännu så kan inte göra så mycket mer, men ska utbildas inom två andra system på torsdag respektive fredag. Mycket information som ska landa nu så helt slut efter jobbet både igår och idag, ser fram emot när jag kommit in i det hela om någon vecka eller så :)

Idag efter jobbet åkte jag direkt till gymmet och fick benen att darra loss lite vilket var skönt, ska försöka få till bra träningsrutiner med jobbet och pendlingen kommer bli enklare när jag bor i Örebro och slipper tappa tid på pendling så klart, men tror jag kommer kunna få till det här bra också :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.