Den mentala spärren är bruten

Jag klarade det! Jag har sprungit 10km, 1 mil och det för första gången! Jag har haft en mental spärr som är svår att förklara men jag har nu tagit mig igenom spärren och visat för mig själv att jag KAN springa en mil och dessutom under 60 minuter och det känns så otroligt skönt att få bevisa för mig själv! Jag sprang med ett leende på läpparna och njöt av solen och denna härliga morgon :)

Mitt under löpningen så mötte jag Ann som också var ute på en morgon runda. Jag har inte träffat henne sen innan jag åkte till USA så det är evigheter sen, men vi ska ses imorgon på en fika så det blev bara en hastig kram innan vi fortsatte springa åt varsitt håll för stt inte tappa flowet i löpningen ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.