Trångt om utrymmet

Det märks att det är högsäsong inom gymbranschen just nu, det brukar bara vara jag och pensionärerna vid tio på gymmet, men det var mycket folk och ganska blandat idag. Jag trivs bättre när det är lite mindre folk, igår gymmade jag vid fyra tiden och det var helt hopplöst speciellt i rummet med fria vikter inte alls kul att behöva flytta på sig, vänta på utrutsning och be andra flytta på sig och trängas. Idag var det mest kondition och gymmaskiner som var upptagna, fria vikterna fick jag nästan ha för mig själv :)
 
Jag kände mig stark idag, senaste armpasset kände jag mig svag och trotts att jag sänkte vikterna var det tungt och jag hade rejäl träningsvärk, idag kände jag att jag orkade köra på samma vikter som innan jul och nog var det darrigt, men jag klarade det! Påväg hem från gymmet stannade jag till och handlade eftersom jag på gymmet blev sjukt sugen på att inviga min nya blender som jag fick i julklapp av Markos föräldrar. Jag gjorde en god smoothie på vaniljkvarg, keso, hallon och toppade med kokosflingor. Det blev riktigt smarrig och mättande! 
 
Ni har väl inte missat att jag finns på Instagram nu också erikalauri heter jag där ;) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.