Smarrigt

Idag fick jag bakfnatt och gjorde en god chokladkaka/tårta riktigt god faktiskt, receptet blev kraftigt modifierat av mig så att det passade min smak bättre :) Sen bjöd jag hit Amanda och Louise på fika :) 
 
100 gram mörk blockchoklad 
100 gram smör eller margarin
1dl stevia strö
2 st ägg
2 msk kakao
2 msk kokosmjöl
200 gram frusen mango
 
Sätt ugnen på 175 c. Smält smör och chokladen på låg värme. Vispa samtidigt ihop stevia och ägg till en pösig blandning. Häll i smör/choklad blandningen och kakaon och mjölet. Blanda, häll upp i en smörad form. Tryck ner mango bitarna i smeten. Grädda i ugnen ca 30 minuter. Servera! Går att äta med t.ex. glass, grädde eller kesella vanilj. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.