Så lite, så stor skillnad

Ett ordentligt mål mat, några värmande sms från fina vänner och ett skönt träningspass med laget och jag känner mig som en ny människa. Det var skönt att bara fokusera på andning, hållning och att fortsätta orka pressa sig lite till. Cirkelgym och indoor walking stod på träningsschemat idag, svettig så att det bara rinner efter det passet. Nu sitter jag och njuter av min proteindrink och ska nog ta en kiwi också, köpte hem lite frukt förra veckan så igår avnjöt jag och Marko, ananas, kiwi och choklad till kvällsfilmen, så gott! Jag är dålig på att köpa hem annat än bananer och äpplen, men ibland så ;) 

Bjuder på en svettig egobild från förra veckan när jag kände mig stark! ;) Ser ni mina armar! Börjar få riktigt snygga sådan nu! hihi 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.