Planering är A och O

Idag stod det tre timmars föreläsning på schemat så jag planerade med mellanmål för att orka med eftermiddagen (äppelhalvor med kanel, nötter och vatten). Jag har lite dåligt med tomma lådor då jag provat så många nya recept senaste tiden och frysen är full av smaskiga matlådor. Så jag fick ta min största låda till mina äpplen ;)

Det gäller att ligga steget före och planera utifrån tidigare erfarenheter. Jag vet att jag ofta blir sugen på något fram mot eftermiddagen och om jag då har med mig något gott att mumsa på så slipper jag bli trött eller godis sugen :) Idag så blev det dock bara 1 och halv timmes föreläsning då läraren inte hade mer att säga, så största delen av mitt mellanmål fick följa med hem och ätas upp hemma. Men om den hade varit tre timmar så hade jag varit redo ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.