Lättnadens suck!

Förra veckan upptäckte jag att jag inte var antagen till vårterminens kurs utan bara en delkurs i den stora kursen, hur jag har lyckats med det är delvis att jag varit klantig, men även att jag på något vis ”fallit” ur systemet så jag inte ens hade behörighet att söka något annat än de fria delkurserna (vilket upptäcktes när jag försökte göra en sen anmälan) I panik ringde jag studievägledaren och tårarna var nära, tänk om jag inte skulle få läsa vidare nu i vår pågrund av detta??.. men eftersom att jag upptäckte detta i tid så är nu allt löst och nu är jag inne i systemet igen så detta ska förhoppningsvis inte kunna hända igen. Idag kunde jag registrera mig på kursen! En suck av lättnad, har även lämnat studieförsäkran till CSN och på måndag kommer pengarna. Känns skönt att inte behöva oroa sig över detta längre utan nu är det fixat och jag kan fokusera på annat, typ på att göra klart det sista i den här kursen, som jag är sååå trött på just nu… 
 
Nu i vår kommer jag läsa några riktigt roliga kurser, eller jag tror iaf att det kommer bli det. Jag kommer att läsa Idrottsnutrition, Träningslära för hälsa och äldreFysisk aktivitet i sjukdomsprevention och behandling – i teori och praktik och det hela inleds med Åldrandet ur ett tvärvetenskapligt perspektiv vilket kanske inte låter super kul, men man vet aldrig ;)  
 
Är så sugen på att bara få komma igång och jobba med träning och hälsa just nu. Funderar lite på vad jag ska göra i sommar för att få in lite pengar, funderar starkt på att göra något annat än Ericsson i år, helst något med hälsa och träning, men sommaren är inte högsäsong för gymbranschen direkt, men jag håller mina öron och ögon öppna i span på något roligt :) 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.