Ett lite större paket

Idag tog jag med Louise till gymmet för att köra lite styrka. Riktigt skönt och roligt att som omväxling ha sällskap på gymmet och om jag inte har träningsvärk i magen imorgon så vet jag inte vad jag tar mig till.. På vägen hem så hämtade jag ut ytterligare ett paket, den här gången från gymgrossisten. Därifrån har jag beställt fit and smart protein i jordgubb och choklad smak, nötbars, proteinbars, en shake och vitaminer. Så nu har jag så att det räcker ett tag framåt med sånt här jux ;)

4 reaktioner på ”Ett lite större paket

  1. Har själv tänkt beställa proteinpulvret från Fit & Smart och jag måste fråga hur det smakade. Har du provat något annat och var det isf bättre eller sämre?

    1. Det smakar alldeles underbart! Jag har beställt On whey från fitnessguru också och det kom hem först och jag gillade verkligen den smaken, men nu har jag svårt att dricka det på grund av att Fit & Smart smakar så himla gott, det finns ingen eftersmak alls att tala om vilket jag tycker att det finns en liten av On whey, så Fit & Smart är det proteinpulvret som jag kommer att köpa fortsättningsvis :)

  2. Vilken smak är det du har? Vill inte ha jordgubb, funderar på "caffé latte". Annars kokos från Whey-80… I-landsproblemet #1 ;P Vilken smak hade du av whey?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.