Alltid bra med en plan B

Var så himla taggad på att springa idag så tänkte bara köra löpning, men det gick så jäkla dåligt jag hade ont (trampade snett igår, trodde inte att det skulle kännas, men det gjorde det) och halt var det också så jag sprang hem och bytte underställströjan mot träningslinnet och sen packade jag väskan och slängde i mig lite mer energi innan jag cyklade iväg till gymmet. På gymmet körde jag armar, bröst och axlar och jäklar vilken härlig känsla jag hade i kroppen, allt gick som smort och jag kunde öka vikterna på några övningar och det är det bästa som finns. Verkar som att fredagar är en bra träningsdag för mig. Bastubad och en härlig lunch senare så känner jag mig rätt seg i kroppen, men imorgon är det vilodag så då får kroppen återhämta sig!
 
Den här veckan har jag tränat 1 pass mer än jag brukar, men jag kommer nog gå tillbaka till 7 pass i veckan fördelat på 6 dagar istället för 8 pass på 6 dagar. Känner att min kropp inte riktigt orkar så många tunga pass, men det är alltid kul att utmana sig och se hur mycket man orkar. Jag har inte känt mig sliten efter 7 pass, men 8 pass blev stor skillnad, men man måste prova för att veta. Idag var det invägning också och jag hade tappat 1 cm till i midjan och 1 kilo vilket innebär att jag nu tappat 12 kilo! Hur grym är inte jag! Min viktnedgång går mycket långsammare nu då jag hittat en väldigt bra balans på kost och träning eftersom att cm försvinner men vågen knappt rör sig = jag bygger muskler :) Så kom ihåg tålamod vänner det är er bästa vän när ni vill nå resultat på gymmet, det finns inga genvägar det gäller att fortsätta kämpa och inte ge upp då kommer resultaten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.