Åldrandet ur ett tvärvetenskapligt perspektiv

Skriva skriva skriva, hemtenta är väldigt ångest fyllt har jag upptäckt, man stirrar på skärmen och mår dåligt över att det inte trillar ut tillräckligt mycket bra ord och för att inte tala om när man inte vet hur man ska börja skriva om något, man vet på ett ungefär vad man vill få ut, men att formulera sig fungerar bara inte.. Jag har i alla fall skrivit tre sidor idag, om jag skriver tre sidor imorgon och tre sidor på fredag så är jag klar med mitt arbete för framsida och referenslista får räknas in i dessa 10-12 sidor som ska skrivas. Fy vad härligt det skulle vara att få en hel vecka ledigt, ett eget litet sportlov nästa vecka.. ja det ska jag sattsa på! Känner att jag har en del i bakhuvudet som jag vill få ut, måste hitta någon bra artikel också att kunna stärka mina argument med nu jäklar kommer åldrandet ur ett tvärvetenskapligt perspektiv att få sig en hemtenta som heter duga!  
 
Fick hem tidningen Studentliv idag och där fanns det tips om en pepp app, så den laddade jag hem på direkten, kände att jag var i stort behov av en sådan app. Har lyssnat på appen och fick både mat, disk och lite pepp för att skriva på uppgiften så nu ska jag fixa några snabba grejer innan jag ska dra och träna. Fanns pepp inför olika uppgifter och träning och lite allt möjligt, så ska lyssna på träningspeppet innan träningen också : ) 
 
                                      

                                               

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.