God Jul från New York

Vi besökte Bryant Park och tittade på julgranen, köpte något som smakade som kanelbullar med nutella (riktigt gott) tittade på några som åkte skridskor och fotograferade den fina granen och lite annat som gav julkänslor innan vi tog Subwayen tillbaka till Brooklyn efter väldigt många timmar inne på Macys, otroligt många timmar, det är galet vad tiden går, men vi hinner med så mycket så dagarna känns väldigt långa också och det är positivt. Det känns lite avlägset att det är julafton imorgon (idag svenska tid), men vi kommer ha en mysig dag som vi har lite planer för även om det inte alls blir traditionsenligt. 
 
Hoppas att ni får en fin jul med massor av god julmat och att ni är med människor ni tycker om, hälsningar från New York
 
 
 
 

1 reaktion på ”God Jul från New York

  1. God Jul till er med, jag ska slå in ett par julklappar och sedan är det bara att plocka ihop det vi ska ha med till Tony och Malin. Vi ska dit vid 13:30-tiden och då är vi den andra gruppen av släktingar som kommer till dom, förmiddagens släktingar åker då och har ätit sig mätta så jag misstänker att Tony och Malin inte är lika sugen på julmat som vi. Julkramar till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.