Mitt sätt att starta dagen

Nu har jag jobbat 10 av mina 12 veckor, nedräkningen inför sista året med Universitetsstudier (i alla fall för ett tag) har börjat och jag är riktigt peppad inför att börja studera igen. Jobblivet knallar på, nu sitter jag inte i receptionen och växeln längre utan är vikarie på frontoffice (säger er inget, men jag svarar i telefon och lägger ordrar och lite annat). I fredags var jag helt slut efter en veckas inskolning på området (slängde mig på sängen direkt när jag kom hem och sov två timmar!!!) så mina två sista* veckor ska jag göra något nytt vilket känns roligt då jag gillar omväxling och utmaningar. 
 
Jag har kommit in i en bra rutin nu när Marko börjat jobba, jag tar mig upp samtidigt som honom och tar en promenad i markaskogens naturreservat för att vakna till liv, jag älskar känslan av att se hur naturen vaknar till liv och känna sig ensam om att vara vaken och delaktig (även om jag vet att jag säkerligen inte är ensam om att vara vaken, men man kan ju låtsas) 
Det finns inte mycket som är vackrare än att se naturen stilla vakna till liv, se solen tveksamt titta fram och börja värma upp luften, se morgondiset lätta från ängarna och höra fåglarna kvittra och se korna resa sig upp i hagarna efter att ha vilat under ett träd under natten. 
 
*Jag har fått extra jobb till hösten så jag kommer bara vara borta från IL cirka en vecka innan jag hoppar in på mitt första av ett antal jobbtillfällen som är inbokade i höst! :) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.