Kk-joggen

Jag genomförde loppet, jag är missnöjd med min tid, men glad att jag kom i mål. Det var min sämsta miltid hittills, jag vet inte vad det berodde på men benen var tunga redan från start och min puls sprang iväg delvis på grund av nervositet men något mer var det också. Jag hade iaf ett jämnt tempo genom loppet, men den 9:e kilometern var hemsk! Spyan var i halsgropen men jag ville inte låta gubben på 70+ som sprang precis framför mig vinna mot mig så jag bet ihop och avslutade loppet hyfsat starkt och vann mot gubben ;)

Skavsåren som började kännas efter 3 km är inte så sköna, men jag tror inte att det påverkade min löpning så det är ingen ursäkt är väldigt van vid att springa med skavsår tyvärr :/

Nu vet jag hur det är att springa ett längre lopp och vet att jag kan ta mig igenom det, däremot tänker jag vara bättre förberedd nästa gång jag ska springa :) Då kommer jag komma under timmen!

Hela loppet låg jag runt 180 i puls vilket är ca 90% av min maxpuls! Så en sak vet jag i alla fall nu, jag orkar springa på en hög puls väldigt länge! Det är jag väldigt nöjd med, jag pressade mig totalt igår och det är en mental vinst att veta att jag orkar! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.