Tillbaka till verkligheten

Igår började delkurs tre för terminen, nutrition. Väldigt mycket kemi kände jag så där spontant på föreläsningen igår, men sist kemin begav sig för sisådär 6-7 år sen under högstadietiden så gillade jag det och förstod det där med kemiska formler så jag hoppas att det kommer kännas likadant när jag kommit in i det här lite mer, just nu känns det mest rörigt. 
 
Fick sällskap med mig hem igår, Sanna har påsklov den här veckan så hon följde med till Örebro. Igår efter föreläsningen så besökte vi gymmet med Louise, körde ett benpass och lärde Sanna lite nya övningar och bättrade på hennes teknik. Sen blev det hemmagjord salamipizza, en tupplur pga matkoma och sen filmtittande med te och mackor, inte helt fel en tisdagskväll. Idag läste jag några timmar på morgonen sen tog vi en morgonpromenad innan vi åt en riktigt stor brunch för att sedan inta Mariebergs köpcentrum. 
 
Jag hittade lite välbehövligt till min garderob och så köpte jag solkräm så nu är jag redo för Spanien. Efter flera timmar i farten så blev det middag på Saigon innan Sanna åkte hem och nu inväntar jag kvällens fotbolsträning. Ska läsa lite och hoppas att tiden går hyffsat fort :) 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.