Slog tillbaka bakslaget

Usch vad dåligt jag mådde igår kväll.. Kände hela dagen hur en molande huvudvärk stegrade i smärta och efter att Sanna hade åkt så tog jag en värktablett för att smärtan började bli olidlig och la mig på soffan för att vila. Sov en stund och resten av tiden blundade jag och lyssnade till tv:n för inget annat fanns att göra. Klockan åtta så drog jag på mig hela fotbollsutstyrseln, men när jag tittade mig i spegeln så insåg jag att träna inte var vad jag behövde, så bytte om till pyjamas istället och somnade innan nio. Efter 8-9 timmars sömn så var huvudvärken borta och jag kunde ta mig till gymmet. Idag körde vi armar och vi ökade i vikt på flera övningar, länge sedan jag var så skakig i armarna när träningen var klar som jag var idag! Så skön revansch på gårdagen! Nu är det att läsa inför morgondagens seminarium som står på schemat, sen löpträning ikväll, vill inte veta hur mycket kondtion jag tappat på att inte ha tränat löpning på snart två veckor.. 
 
Ser ut som jag inte ens lyfter något i bicepscurlen utom stången, men kan säga att det är 15 kg och näst sista övningen (skakade rejält efteråt).. haha 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.